Agenda

 

Zaterdag 14 oktober 2023
WORKSHOP Pennendoos
bij Boxes & Books in De Rijp

Bij het pennendoosje, dat je ook kunt gebruiken voor bijvoorbeeld haaknaalden, kleurpotloden, borduurgaren, maak je een ‘mapje’ dat met driehoekjes een doosje wordt. Door de scharnierende werking van het mapje en de zijkanten kan het doosje open en gesloten worden met een ‘veter’sluiting. Je gebruikt grijsbord, boekbindlinnen en sierpapier.

Naast de stap-voor-stapuitleg en de technische kneepjes, die je niet in de boeken vindt, is er een duidelijke beschrijving, zodat je ook thuis een pennendoos kunt maken.

Workshopprijs € 100,-
Neem contact op met mij voor meer informatie.
   

 

Zaterdag 18 november 2023
WORKSHOP Sierdoos
door Boxes & Books bij Cursusproject Loenen

Voor het maken van een sierdoos heb je grijsbord (stevig karton), boekbindlinnen en sierpapier nodig. Met speciale boekbinderslijm worden de (voorgesneden) stukken grijsbord aan elkaar geplakt tot een bodem en deksel. Daarna worden deze twee vormen bekleed met boekbindlinnen, zodat de deksel vast komt te zitten aan de bodem. De binnen- en buitenkant worden bekleed met sierpapier.

Naast de stap-voor-stapuitleg en de technische kneepjes, die je niet in de boeken vindt, is er een duidelijke beschrijving, zodat je ook thuis een sierdoos in alle gewenste afmetingen kunt maken.

Deze workshop duurt een dag.

Workshopprijs € 110,-

Neem contact op met Cursusproject Loenen voor meer informatie.

Sierdoosworkshop sierdoos

Adelheid van Rossum

Boxes & Books

KvK  37149703

BTW NL001596112B86

logo Boxes and Books

Telefoon: 06-23307091

E-mail: info@boxesandbooks.nl

Privacy

Algemene Voorwaarden

Chat openen
1
Heb je vragen?
Welkom bij Boxes and Books! Kan ik je ergens mee helpen?