ARE YOU BOOK ENOUGH

18 januari 2022
Adelheid van Rossum
Op Instagram is een internationale groep van creatievelingen op het gebied van boekbinden. Elke maand is er een ander thema dat als uitgangspunt dient voor het maken van een boekcreatie. Je resultaat toon je als het klaar is, en aan het einde van de maand kun je de negen mooiste kiezen en kenbaar maken op de groep. Zoek maar eens op Instagram met #areyoubookenough.

De thema’s van ARE YOU BOOK ENOUGH op Instagram zijn al voor het hele jaar bekend, dus je kunt vooruit denken… Maar meestal werkt de deadline van de maand het beste voor me. Ik heb al een paar keer meegedaan. En mijn laatste uitdaging was het thema Rings (ringen) in oktober 2021. In plaats van de standaard echte ronde ringen wilde ik iets anders. Vorig jaar kreeg ik van een vriend een aantal boomschijven voor… Maar nu kwam zo’n schijf mooi van pas. Want deze schijf heeft jaarringen.

Met papier in natuurkleuren begon ik te experimenteren.
De vorm van de schijf tekende ik na op papier en knipte hem uit. Elke volgende laag papier werd zo’n millimeter rondom kleiner. Met een schroef kon ik de lagen boven elkaar laten ‘zweven’ en draaien, zodat je ermee kunt spelen. Dit resultaat werd door enkele mede-creatievelingen goed gewaardeerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem via onderstaand formulier contact met mij op. Je ontvangt snel een reactie.

Chat openen
1
Heb je vragen?
Welkom bij Boxes and Books! Kan ik je ergens mee helpen?