Proefmodel met leer bekleden

21 februari 2022
Adelheid van Rossum
Om te ondervinden hoe leer werkt bij dit project, heb ik een proefmodel op maat gemaakt, en bekleed met leer.
handgemaakt Japanse vouwdoos in leer proefmodel

Ik heb al heel veel Japanse vouwdozen gemaakt, en ook aan anderen geleerd hoe je hem moet maken. Maar nu een mini-model maken met leer is een nieuwe uitdaging. Omdat ik nog niet zoveel ervaring heb met werken met leer, maak ik dus eerst deze proef voordat ik aan het echte model begin. Het leer is gedund, dus van de juiste ‘dikte’. Maar wat is het flexibel, naar alle kanten. Het is dus zaak om niet te veel aan het materiaal te trekken. Wordt vervolgd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem via onderstaand formulier contact met mij op. Je ontvangt snel een reactie.

Chat openen
1
Heb je vragen?
Welkom bij Boxes and Books! Kan ik je ergens mee helpen?