Voor Amy, 18 jaar

januari 2016

Een grote, platte, persoonlijke doos (A4-formaat) met linten als sluiting. Dit is een verrassingscadeau voor de 18-jarige Amy. Ze kan hierin kaarten, brieven, notitieboekjes, maar ook andere aandenkens bewaren. Een mooi persoonlijk cadeau.

Gepersonaliseerd

doos voor Amy
Naam en geboortenaam

De naam en geboortedatum zijn met de hand gesneden uit 2 mm dik grijsbord. Dat was wel even een klusje… Ik heb ze met een sjabloon eerst getekend op het grijsbord en vervolgens met een scherp hobbymes uitgesneden.

doos voor Amy
Bekleden met boekbindlinnen 

Als de lijm van de letters en cijfers goed is opgedroogd, kan de omslag (dit  zijn de deksel, de ‘rug’ en de onderkant van de doos) met boekbindlinnen worden bekleed. Na het vastplakken heb ik met een teflon vouwbeen de contouren van het reliëf extra aangewreven. Voordeel van teflon is dat het boekbindlinnen niet gaat glimmen.

doos voor Amy
Sierpapier met goudkleurig dessin

De bodem van de doos wordt apart gemaakt en bekleed met het sierpapier. In de omslag worden de linten bevestigd. Hiervoor gebruik ik een bijtel om de gleuven te maken waardoorheen de linten worden gestoken. Daarna wordt de bodem in de omslag geplakt en wordt als laatste de binnenkant van de deksel bekleed met het sierpaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem via onderstaand formulier contact met mij op. Je ontvangt snel een reactie.

Chat openen
1
Heb je vragen?
Welkom bij Boxes and Books! Kan ik je ergens mee helpen?